Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Thermokleding

Thermokleding

Thermokleding wordt gemaakt om het lichaam droog en op de juiste temperatuur te houden. Het moet dus verkoelend werken in de zomer en je warm houden in de winter. Door gebruik te maken van technische stoffen en geavanceerde weef- en breitechnieken wordt transpiratie van je huid opgenomen en naar buiten toe getransporteerd waar het kan verdampen of opgenomen kan worden door de tweede laag kleding.

Canterbury kleding

Hockeygear.be biedt verschillende merken thermokleding aan, waaronder thermokleding van het merk Canterbury.
Canterbury houdt hockeyers al sinds 1904 warm tijdens het hockeyen. Van oorsprong is Canterbury eigenlijk een rugby merk, verschillende rugbyteams lopen nu nog rond in de tenues van Canterbury. Canterbury staat bekend om hun innovatieve kleding. De kleding van Canterbury is gemaakt om te excelleren in duurzaamheid en uw prestaties op het veld te verhogen. Met de kleding van Canterbury kom je dus goed voor de dag en haal je elke hockeywedstrijd of training het onderste uit de spreekwoordelijke kan.

Niet alleen een thermoshirt hockey of thermobroek hockey …
Wil je naast uw thermokleding ook handschoenen kopen om  warm te houden in de winter? Bekijk dan nu onze hockeyhandschoenen collectie.

Bewaar de thermokleding in de zomer in een ruime Brabo hockeytas!
Heb je vragen over een kledingstuk van Canterbury, over de bezorging of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Alle 15 resultaten

Door verder gebruik te maken van Hockeygear.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten