Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Hockey t-shirts

Hockey shirts kopen?

Bij Hockeygear.be heb je keuze uit verschillende merken, zo bieden we verschillende mooie hockey t-shirts en polo’s aan van het topmerk Adidas, bekend om de drie strepen. Deze strepen zie je ook terugkomen in de polo’s en t-shirts. Er zijn polo’s en t-shirts in verschillende modellen voor mannen, vrouwen en kinderen. Deze modellen zijn allemaal verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Rood, zwart en blauw. Maak jouw hockey tenue nu compleet met een van deze prachtige t-shirts.

Verschillende kleuren en merken T-shirts

Naast Adidas t-shirts zijn er ook verschillende fraaie Canterbury en Reece t-shirts voorradig. Naast de Reece t-shirts hebben we ook polo’s, ook deze polo’s en t-shirts zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. De Canterbury t-shirts zijn te verkrijgen in het zwart en rood. Genoeg keuze dus om jouw ideale hockeyshirt of polo te vinden. Dit maakt jouw hockey tenue compleet!

Heb je vragen over een bepaald T-shirt, over de bezorging of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Español? Hockey-webshop.es – > Las camisetas del hockey

Resultaat 1–32 van de 41 resultaten wordt getoond

Tijdens het hockeyen is het dragen van een t-shirt of een polo het fijnst. Bij Hockeygear.be vind je verschillende mooie hockey polo’s en t-shirts voor een goede prijs.

Door verder gebruik te maken van Hockeygear.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten