Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Winterhandschoenen

Hockey winterhandschoen

In de winter is het erg fijn om te spelen met winterhandschoenen. Op deze manier krijg je minder snel koude handen en kan je beter blijven spelen. Op de handschoentjes is een grip laag aangebracht zodat je nog voldoende grip houdt op je stick, wat natuurlijk erg belangrijk is om goed te kunnen blijven spelen. Door De lage prijs maar toch de hoge kwaliteit zijn het ideale handschoenen voor uw trainingen of wedstrijden. De Brabo winter handschoenen zijn zowel verkrijgbaar in de senior en junior variant en in verschillende kleuren.

Welke handschoenen zijn er?

Hockeygear.be heeft een ruim assortiment aan handschoenen, in junior en senior maten. Ook hebben wij handschoenen in verschillende prijsklassen, zo zit er altijd de perfecte handschoen voor jou bij. Twijfel dus niet en bestel hier je handschoenen voor de komende winter.

Hockeygear.be biedt van diverse topmerken winter handschoenen en hockeyaccessoires  aan. Wij bieden deze hockeyaccessoires aan tegen absolute top prijzen. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heb je andere vragen. Neem gerust contact met ons op!  Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@hockeygear.eu voor meer informatie of een prijsopgave.

Alle 17 resultaten

Door verder gebruik te maken van Hockeygear.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten