Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Hockey accessoires

Welke hockey accessoires zijn er?

Bij hockeyaccessoires kun je denken aan verschillende handige producten zoals een Guerilla coachbord, met dit bord heeft elke coach een volledig tactisch plan altijd bij de hand langs de zijlijn. Je legt makkelijk en snel tactieken en aanpassingen op het veld uit met duidelijke uitleg. Een must-have voor elke trainer of coach! Moeten de junioren van je club elke wedstrijd pionnen als doel gebruiken?

Meer over hockey accessoires

Een ander handig product is het Arla minihockeydoel, dit sterke doel is makkelijk op te bergen en verrijdbaar. Daarnaast is het model samen met de K.N.H.B. ontwikkelt en mag je ze dus gebruiken als wedstrijddoeltjes voor mini’s. Kortom voor leuke en handige hockeyaccessoires moet je bij Hockeygear.be zijn!

Hockeygear.be biedt van diverse topmerken hockey accessoires aan. Wij bieden deze hockey accessoires aan tegen absolute top prijzen. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heb je andere vragen. Mail dan naar info@hockeygear.eu voor meer informatie of een prijsopgave.

Resultaat 1–32 van de 121 resultaten wordt getoond

Op zoek naar handige producten zoals een hockeystick fietsklem, een hockeycoach map of een handige waterfles? Dan vind je die onder hockey accessoires, hier vind je namelijk allerlei handige producten die je niet direct met hockey associeert maar zeker handig van pas komen op en rondom het hockeyveld.

Door verder gebruik te maken van Hockeygear.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten