Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Bij Sportslabel B.V. doen we ons uiterste best om de hoogste kwaliteit producten te leveren. Desondanks kan het toch gebeuren dat jouw product een fabricagefout bevat.

Normaliter geeft de leverancier standaard 2 maanden garantie op hun producten. Sportslabel voegt daar nog één maand aan toe waardoor we een garantietermijn hanteren van 3 maanden. De ingangsdatum voor deze termijn is de factuurdatum.

Wanneer we spreken over een fabricagefout gaat het om een mankement aan een product die niet is ontstaan door:

  • slijtage;
  • onjuist gebruik;
  • geen of slecht onderhoud.
Garantieaanvraag indienen

Ben je ervan overtuigd dat jouw klacht aan de garantievoorwaarden voldoet? Vul het formulier hieronder dan zo gedetailleerd mogelijk in. Per mail ontvang je dan reactie waar we eventueel vragen om het product naar ons op te sturen voor een betere beoordeling.

Zodra jouw garantieaanvraag is goedgekeurd sturen we je een nieuw artikel toe. Wanneer het artikel niet meer voorradig is of gedeeltelijk vergoed wordt, ontvang je van ons een waardebon die je kunt gebruiken om zelf een alternatief naar keuze uit te zoeken in de webshop.

Alleen klachten met gedetailleerde foto's worden in behandeling genomen. Let op: Bestandsgrootte van de foto's is max. 2 MB.

Door verder gebruik te maken van Hockeygear.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten